ÀREA ESPECIALITZADA

Aquesta Àrea s'ha anomenat Especialitzada donat que s'hi exposa informació específica sobre l'avaluació i intervenció psicològica amb nens i adolescents. Es mostren diferents tècniques i instruments utilitzats amb freqüència en aquesta població. És una informació dirigida a totes aquelles persones que desitgin aprofundir una mica més en els aspectes tècnics del treball psicològic.

Actualment aquesta pàgina i els diferents temes que comprén, no estan disponibles en català, per˛ es poden consultar en la seva versió en castellà.

TEMES PUBLICATS EN CASTELLÀ:

1- Avaluació psicològica en nens. Característiques.
2- Alguns dels instruments d'avaluació.
3- Tècniques d'intervenció.

1- Avaluació psicol˛gica nens. Característiques

Principis generals. Diferències respecte a l'avaluació d'adults. Exemple avaluació d’un cas. Exemple d'informe després de l'avaluació.

2- Instruments d'avaluació.

WISC-R, WISC-IV Interpretar el WISC-IV El dibuix infantil i el seu significat psicològic
Test de Bender Test de la Família Test de la Figura Humana
Test de la Casa Test de l'Arbre Qüestionari IDEA de A.Riviere

3- Tècniques d'intervenció.

La Modificació de Conducta Tècniques conductuals aplicades a nens Entrenament en Autoinstruccions

Necessita més informació o ajuda?

A tenir en compte:

Els continguts d’aquesta web tan sols tenen caràcter d’informació general. Aquesta informació no pot ser utilitzada amb finalitats diagnòstiques o de tractament. És el professional de la salut pertinent qui ha de prendre les decisions adequades després d’efectuar l’avaluació del cas concret.

00008496

Utilitzem cookies per optimitzar el nostre lloc web i oferir-te la millor experiŔncia en lÝnia possible. En fer clic a "Acceptar-ho tot", accepteu aix˛. Configuraciˇ avanšada