Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Més informació

Tramitació beques curs 2.019-20

Qui les pot sol·licitar:

Els pares dels nens que precisin de necessitats educatives degut a dificultats d’aprenentatge i/o llenguatge. També de la conducta (TDAH) o que presentin altes capacitats.

Aquestes dificultats tenen que haver estat diagnosticades prèviament i poder acreditar-les en el moment de la sol·licitud (informe del professional o administració competent).

Per rebre les beques, cal també tenir una renda declarada que no superi un determinat barem. Al respecte cal consultar el plec de condicions que s’exposen a la pàgina del Ministerio de Educación.

Instruccions per tramitar-la:

El termini per formalitzar les beques ja s’ha obert i romandrà operatiu fins el proper 26 de setembre de 2.019.

Recordeu que ho heu de tramitar on-line seguint l’enllaç que adjuntem més avall.

Pautes per la tramitació:

1r- Cal seguir l'enllaç (el teniu més avall) però abans llegiu les instruccions següents.

2n- Quan arribeu a la pàgina d’enllaç, us haureu d’identificar amb certificat digital u altres mitjans que determina l’Administració (Ministerio de Educación), com quan feu la renda. Desprès heu d’emplenar totes les dades personals que us demanin.
Recordeu que heu de tenir ja un diagnòstic previ o acreditades les necessitats de l’alumne/a. En cas contrari, si sospiteu de dificultats en l’aprenentatge, altes capacitats u altres, sol·liciteu-nos una avaluació com a pas previ.

3e- Un dels fulls del document que emplenareu on-line, ens l’heu de portar al gabinet per acreditar diagnòstic, historia i necessitats de l’alumne/a, així com el número de sessions que precisa i pressupost de la intervenció psicopedagògica.

4t- Desprès, tota la documentació una vegada impresa l’heu d’entregar al col·legi on està matriculat l’alumne/a per ser verificada i tramesa.
El termini finalitza el proper 26 de setembre i us aconsellem que ho comenceu a tramitar el més aviat possible, si s’escau i així ho decidiu, per si ens trobem amb alguna dificultat o demora posterior.

Qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

Enllaç per la tramitació:

Tramitar beques de suport a l'alumnat curs 2.019-2.020

Per tramitar-ho, cal clicar a: “Acceso al servicio on-line”

Contactar ara:

Feu la vostra consulta:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Veure video presentació gabinet:

Gabinet Psicodiagnosis (TARRAGONA):

Som especialistes en psicologia infantil i juvenil. Gracies per visitar les nostres pàgines.

00001036