Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Més informació

Activitats i serveis nens aquest estiu 2.019

Activitats individuals i en petits grups

Durant tot aquest estiu oferim diferents activitats tan individualment com en petits grups.

1-Problemes aprenentatge: Avaluació i intervenció

A l’estiu és un bon moment per saber què succeeix en un nen/a quan ha presentat una davallada del seu rendiment escolar aquest darrer curs.
El canvi de cicle, la poca motivació, la falta d’hàbits d’estudi o metodologia incorrecte, entre altres factors, poden estar propiciant unes baixes notes.
En els nens de l'ESO aquestes dificultats solen anar acompanyades d'inseguretat i baixa autoestima. També d’un excés o mal ús de les tecnologies.
En el nostre gabinet avaluem totes aquestes variables i concretem, en cada cas, les pautes per corregir el problema.
En poques sessions podem determinar on rau el problema i com l’hem d’atacar.
Demanar ara més informació.

2-Grups nens altes capacitats

Hem preparat aquest estiu activitats per nens amb capacitats avançades per treballar amb diferents activitats (robòtica, muntatges, realitat virtual i altres). Hi han grups de petits (de 7 a 10 anys) i de més grans (11 a 14).
També aprofitarem per estimular el treball en equip, les habilitats socials i la intel·ligència emocional.
Demaneu ara més informació si esteu interessats.

3-Grups d'habilitats socials

Dirigits a nens que presenten dificultats en les relacions amb els altres i/o de l’àmbit TEA-Asperger, hem organitzat petits grups (3 a 4 nens) distribuïts per edats similars.
Les activitats comprendran diferents activitats lúdiques com a fil conductor per poder abordar el treball en habilitats socials i intel·ligència emocional.
Podeu demanar ara més informació si esteu interessats

4-Orientacions a pares davant algun problema.

Durant aquest estiu, els nostres psicòlegs romandran a disposició de les famílies que ho precisin per tal d’avaluar i tractar aquells problemes que els amoïnin. El nen gelós, la nena que es torna a fer pipí, les rebequeries, el nen distret o tímid, el que sempre està enfadat i li costa tenir amistats, entre altres situacions, poden ser corregides si coneixem l’origen del problema i posem en marxa les estratègies adients. Gran part de la nostra feina és entrenar als pares a millorar la seva relació amb els fills per tal de que tot funcioni millor a nivell emocional i de la conducta.
Demanar ara més informació.

5- Ja podeu sol·licitar beca 2.019-20:

Ja s’ha obert termini per la sol·licitud de les beques de suport a l’alumnat amb necessitats educatives (trastorns aprenentatge, dislèxia, llenguatge, conducta, TDAH, altes capacitats, entre d’altres).

Seguiu aquest enllaç per tenir tota la informació.

Contactar ara:

Feu la vostra consulta:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

Veure video presentació gabinet:

Gabinet Psicodiagnosis (TARRAGONA):

Som especialistes en psicologia infantil i juvenil. Gracies per visitar les nostres pàgines.

00026788