Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Más información

Servei atenció on-line a famílies i nens

Us volem explicar els nous serveis

De sobte, tot ha canviat i ens ha obligat com a persones però també com a professionals de la psicologia infantil i juvenil, a cercar nous recursos davant una situació inesperada i incerta que sabem pot afectar a molts nens i les seves famílies. No es tracte tan de substituir la feina que fèiem de forma presencial al gabinet, sinó d’estar a prop vostre, vigilants, i acompanyant-vos amb assessorament constant, si s’escau.
Volem especialment evitar, prevenir o minimitzar els possibles efectes psicològics de tot plegat que es poden donar en alguns nens.
Creiem que un contacte puntual, breu, mitjançant una vídeo conferencia en la nostra plataforma privada amb un psicòleg infanto-juvenil, pot ajudar a donar normalitat i tranquil·litat al nen/a, i al mateix temps, vosaltres com a pares, podeu aprofitar per traslladar-nos les vostres inquietuds envers la situació i com la viuen els vostres fills.
Tanmateix, el confinament a casa, allarga els temps i la necessitat de tenir recursos lúdics i educatius per mantenir actius als nens.
Per tot això hem creat un servei d’atenció on-line que us expliquem a continuació.

Què fem

  • Sessions periòdiques amb els pares per donar assessorament continuat.
  • Sessions amb el nen/a personalitzades segons les seves necessitats.
  • Proveir de recursos educatius i lúdics al nen perquè pugui jugar i treballar al llarg de la setmana de forma supervisada pel professional.

Com ho fem

  • Mitjançant la plataforma Classonlive on podem presentar diferent tipus de material i el nen/a pot interactuar en la pissarra digital.
  • Amb recursos que ens permeten crear aules virtuals (Edmodo) i programar jocs, activitats u altres sempre sota supervisió professional.
  • Amb programes professionals per treballar diferents necessitats com el Neuron Up, el Dytective U o la pissarra dinàmica.

Dubtes o preguntes?

Contecteu amb nosaltres per telèfon, whatsapp o mail i us informarem personalment.
Podeu també demanar-nos una primera trobada virtual per conèixer el recurs de forma totalment gratuïta.

Veure com es fa pas a pas una sessió virtual. És molt fàcil.

Si ho preferiu podeu també fer la consulta aquí:

Per protegir dades no cal que fiqueu cognoms

(pare, mare, altra...)

Si ens fiqueu un telèfon us trucarem personalment.

00000373