Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | Más información

Estudi efectes psicològics en nens pel confinament

Us convidem a conèixer el nostre estudi

Hem elaborat ja un vídeo on podeu veure els diferents resultats obtinguts en l’estudi efectuat entre el 20 i el 30 d’abril de 2.020 coincidint amb la cinquena setmana de confinament i poc abans que els nens comencessin a sortir al carrer de nou.
Volíem saber quins efectes psicològics podia haver provocat aquest llarg període de tancament a casa, especialment en la canalla.
Amb la participació de 208 famílies, principalment de la província de Tarragona, ens ha permès fer un primer anàlisis de tot plegat i extreure’n algunes conclusions que volem compartir amb tots vosaltres.
Gràcies a totes les famílies que heu participat i us convidem a veure el següent vídeo on expliquem amb detall tot plegat i us donem algunes orientacions, que creiem us poden ser molt útils dins la nova situació que tots plegats hem d’afrontar.
Dir-vos que el vídeo dura uns 40 minuts però crec que és important que com a pares l’escolteu i accediu a una informació que esperem us pugui ser útil envers els vostres fills.

Dubtes o preguntes?

Contecteu amb nosaltres per telèfon, whatsapp o mail i us informarem personalment.

00000449